Dupa o activitate de 15 ani alaturi de tatal meu in domeniul serviciilor in constructii si a comertului cu materiale de constructii, in anul 2006 am infiintat aceasta societate pentru a putea lua singur decizii si de a ma putea bucura pe deplin de succesul afacerii mele iar in cazul in care deciziile mele se vor dovedi ca au fost sau vor fi gresite, atunci imi voi putea asuma singur responsabilitatea acestora.
De la infiintare societatea a crescut constant datorita efortului depus, a increderii si multumirii clientilor nostri. Astfel ca, de la momentul infiintarii, moment in care nu dispuneam de nici o dotare, am reusit ca in scurt timp sa dispunem de mijloace de transport proprii, de diverse dotari necesare executarii lucrarilor de constructii: schele, schele mobile, minischele, betoniere, etc. si sa achizitionam o line pentru indreptarea si fasonarea fierului beton.
Speram ca aceasta dezvoltare sa fie continua nu numai datorita achizitiei de echipamente ci in primul rand datorita inbunatatirii calitatii serviciilor noastre si a diversificarii gamei acestora.
Rodnas constructii